Ötletek textil tárolásra

Ötletek textil tárolásra

Kicsit össze csaptak a fejem fölött a hullámok. Ez egy szép késő tavaszi (vagy kora nyári) reggel óta tart. Történ ugyan is, hogy férjemmel felébredtünk és rájöttünk nincs maradásunk, adjuk el a lakást és költözzünk. Nos a lakásra lett is vevő kb. 2 hét alatt, de aki csinált már ilyet tudja, hogy innentől indul a buli. Egy csomó papír munka, kivárás, pakolás, stb…..

De hogy hogy jön a költözés egy varrással foglalkozó bloghoz? Mikor az ember elkezdi összepakolni addigi életét, rá döbben, hogy a lakás minden egyes zugában rejtőzik valami, amit régen szerettél és eltetted, mert majd jó lesz valamire…….Ez egy olyan ember számára, aki imádja a textileket valószínűleg hatványozottan igaz.

Ismeritek az érzést, mikor egy imádott anyagból varrsz valamit, és minden utolsó centijét elrakod? Én sokszor így vagyok, a fecniknek külön kis doboza van már. Azonban nekem sok olyan anyagom is van, amit kedves ismerőstől kaptam, mert neki már nem kellet. Úgy gondolom a kedvességet azért kapjuk, hogy idővel tovább is adhassuk azt, így ha végére érek, a leválogatott darabokat első körben a Gyermekruha szabás-varrás csoportban fogom felajánlani csomagba szedve. Aki érte tud jönni viheti, hogy szép dolgok készülhessenek.

Ezzel már előre is gondolkodom és keresem a legjobb textil és rövidáru tárolási módot, mert ahogy a képeken is látszik jelenleg nem a legpraktikusabb megoldás működik. Pinterest jó barátom így rögtön találtam is pár szuper ötletet, így lesz miből válogatni, ha meg van az új lakhelyünk és megtudom mennyi helyem lesz a hobbimra.

Background vector created by macrovector – www.freepik.com

Comments are closed.
A kódot a vágólapra másoltad.