Testvér póló szett

Testvér póló szett

Ha egyszer az ember varrni kezd, azon kapja magát, hogy nincs megállás. Valami varrni való mindig felmerül. Én ezt egyáltalán nem bánom, szeretem pörgetni az agyam a különböző projekteken és azok megvalósításán.

Miután fiam inge elkészült, nekiláttam a lányok ünnepi ruhájának megvalósításához. A menyasszony készített a két lánykámnak egy-egy csomózott tüll tütüt, így a felső rész színeit ahhoz igazítottam. Mivel a szoknya elég karakteres, úgy gondoltam a felsőrész fazonjában nem kell, hogy nagyon bonyolult legyen. Így esett a választásom egy jól bevált egyszerű póló mintára. Ebből már készítettem karácsonyra is alkalmi pólókat.

Sokat kutattam az anyagot, mire megláttam ezt a csodás virágmintás tüneményt, és gyorsan meg is rendeltem belőle két gyerek pólóra valót, és még annyit, hogy nekem is készülhessen belőle az esküvőre egy felső 😀 igen az is egy következő projekt…kicsit sem szorít az idő.

Az ujjain vacilláltam kicsit, hogy még is ünnepélyesebb legyen, így jól megszívattam magam és muszlin anyagot választottam hozzá. (gondoljatok bele jersey -elasztikus, muszlin -merev).

De végeredményben elég mutatósra sikerült, és ami a legfontosabb kényelmes is mind kettőjüknek.

Comments are closed.
A kódot a vágólapra másoltad.